Garen


Deze prachtige Topdown Flower Shawl is gemaakt met Durable Colour Cake kleur 6002 Blackberry Pie. Je kunt de sjaal zowel casual als chique dragen. Bijvoorbeeld als omslagdoek bij een mooie zomerjurk of casual over een shirt met jeans.
De sjaal wordt van boven naar onder gehaakt en het patroon is geschikt voor de gevorderde haakster.

De combinatie van de Colour Cake in de kleur 6005, Turquoise Turban met het bloemen patroon maakt deze sjaal tot een echte eyecatcher! De sjaal wordt van onder naar boven gehaakt en het patroon is ook geschikt voor de beginnende haakster.

Van deze sjaal wordt je toch blij! De Colour Cake kleur 6006, Mango Mousse past perfect bij het kleine bloemetjes motief. Draag de rechte sjaal op een mooie effen jurk of een jumpsuit tijdens een tuinfeestje of barbequeavond. Het patroon is geschikt voor haaksters met ervaring.

Neem je wijntje mee in deze flessenhanger voor een zomerse picknick of boottochtje! De hanger is gemaakt met Durable Braided, een zacht gerecycled katoen in de vorm van een gevlochten koord. Durable Braided garen is verkrijgbaar in 19 trendy en natuurlijke tinten. De bol heeft een cilindervorm waardoor er gemakkelijk vanuit het midden van de bol te werken is, waarbij deze op zijn plek blijft liggen en het koord niet in de knoop raakt.

Met dit eenvoudige patroon en het stevige Durable braided fine is de tas supersnel klaar! De tulpjes en steeltjes worden gehaakt met een dubbele draad Durable Cosy. Kies uit 19 kleuren Durable braided fine en 56 kleuren Cosy voor jouw combinatie.