Gehaakt kraagje en manchetten

Geef je vest een trendy twist met ons gratis haakpatroon voor een gehaakt kraagje en manchetten! Bij Durable zijn we gepassioneerd over het upgraden van je kledingstukken met elegante en veelzijdige accessoires. Met behulp van ons gedetailleerde haakpatroon creëer je eenvoudig een prachtig gehaakt kraagje en bijpassende manchetten, met behulp van het hoogwaardige Durable Furry garen. Voeg direct een vleugje stijl toe aan je vest en laat je outfit stralen.

Ons haakpatroon bevat stapsgewijze instructies en handige tips, waardoor het haakproces een plezierige ervaring wordt, zelfs voor beginners. Met een paar eenvoudige haaksteken transformeer je je vest in een uniek en modieus kledingstuk. Het gehaakte kraagje en de manchetten voegen een persoonlijke touch toe aan je outfit en maken het helemaal af.

Wacht niet langer en download nu ons gratis haakpatroon! Hiermee krijg je direct toegang tot alle benodigde informatie om aan de slag te gaan. Geef jouw outfit een upgrade en laat je stijl zien met dit prachtige haakproject.

Laat je haakvaardigheden schitteren op socialmedia! Gebruik de hashtag #Durableyarn en tag @Durableyarn om je creaties te delen en anderen te inspireren. We zijn oprecht enthousiast om je prachtige creaties te zien en bieden graag onze ondersteuning tijdens je haakavonturen.

Breng je vest naar een hoger niveau en voeg een vleugje elegantie toe met ons gratis haakpatroon voor een gehaakt kraagje en manchetten. Ontdek de creatieve mogelijkheden en maak je outfit helemaal af!

Garen
Durable Furry, 100 % polyester, 50g/35m, 3 bollen.

Voorbeelden gemaakt met kleuren : 326 Ivory, 412 Phantom & 325 Black.

 

Gebruikte garen