Durable CAL Kerst

Durable CAL Kerst goud

Ho, ho, ho! Leg jouw haaknaalden maar alvast klaar, want deze winter komt Durable met een hele lieve en superzachte CAL (Crochet Along)! Deze schattige kerstman ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook enorm knuffelbaar door het zachte Durable Velvet garen. In 4 weken ga je aan de slag met deze Kerstman zodat hij op tijd klaar is voor de feestdagen.

Voor de Kerstman CAL werken wij samen met Annemarie van Houte. Met haar driedelige boekenreeks ‘Groots haken’ en diverse patroonboekjes voor Uitgeverij CuteDutch inspireert zij hakende creatievelingen met haar schattige en lieve knuffels, grappige speelgoed, warme sjaals en accessoires.

Annemarie is begonnen met haken tijdens haar opleiding gezondheidswetenschappen en drukke baan op de Intensive Care. Dit bleek de ideale ontspanning te zijn en haar haaknaald heeft ze dan ook niet meer losgelaten. Vanuit het proefhaken is ze steeds meer haar creativiteit gaan ontdekken. Inmiddels is ze onder de naam Any Woods fulltime ontwerpster voor Uitgeverij CuteDutch en heeft ze ook voor Durable al verschillende haakpatronen gemaakt.

Voor aankomende winter heeft ze deze Grootse Kerstman ontworpen. “Iedere keer geeft het weer een ‘Groots’ gevoel om een bolletje garen om te kunnen toveren in zoiets als deze knuffelkerstman. Ik hoop dat iedereen die deze CAL gaat haken dit grootse gevoel ook zo gaat ervaren en daarna heerlijk kan nagenieten van deze zelfgehaakte lieverd”, vertelt Annemarie.

De Kerstman is gehaakt met Durable Velvet, wat één van Annemaries favoriete garens is voor het maken van knuffels. “Ik haak graag met Durable Velvet vanwege de zachtheid en de toffe structuur van het garen. Hierdoor kun je de Kerstman niet alleen neerzetten, maar is het ook een perfecte knuffelvriend.”

De Kerstman is beschikbaar als pakket. Klik hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt. Natuurlijk kun je ook je eigen favoriete kleuren kiezen uit de 20 aansprekende kleuren Durable Velvet!

Durable CAL Kerst goud Durable CAL Kerst goud nieuw Durable CAL Kerst

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met de kerstman?
Houd dan onze social media in de gaten:
Facebook: @Durableyarns
Instagram: @durableyarn
Of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Facebookgroep
Doe je mee met de CAL, word dan lid van de speciale Facebookgroep!
Durable CAL Facebookgroep

 

Informatie document
In het 'Informatie document' is alle informatie te vinden over het patroon voor deze CAL, zoals gebruikte garens, steken, stekenproef en patrooninfo en tips. 

Klik hier voor het informatie document. 


Pakket kopen?
Voor deze CAL zijn er pakketten te koop. Deze kun je kopen via één van onze verkooppunten, klik hier


Patronen
Elke dinsdag komt een nieuw deel van het patroon online.
Op deze data kun je een nieuw deel verwachten:
Week 1: Dinsdag 15 november 10:00 uur - Download - Patroon week 1
Week 2: Dinsdag 22 november 10:00 uur - Download - Patroon week 2
Week 3: Dinsdag 29 november 10:00 uur - Download - Patroon week 3
Week 4: Dinsdag 6 december 10:00 uur -   Download - Patroon week 4

 

Klik hier voor de Durable CAL - Autumn Mosaic Shawl